Friday, May 30, 2008

Are you smarter than Obama?

Instead of "Are you smarter than a 5th grader?" let's play the new game, "Are you smarter than Obama?" The questions are taken from actual words spoken by Mr. Obama over the last few months. Let's see how well you do...

Question 1: How many states are in the United States of America?
a. 48
b. 50
c. 58

Answer: b. 50. However, Mr. Obama thinks there are 58 states when he said that he was now campaigning in his 57th state with 1 to go.

Question 2: Which state is closer to Kentucky?
a. Arkansas
b. Illinois
c. both

Answer: b. Illinois--Mr. Obama said Arkansas (he says that the reason Hillary won Kentucky is because she is from Arkansas which is closer to Kentucky. Actually, his home state of Illinois touches Kentucky whereas the closest Arkansas comes is touching the states of Missouri and Tennessee)

Question 3: The bloody civil rights march in Selma, Alabama occurred before Obama was born or after he was born? Hint: He was born in 1961

Answer: After--Mr.Obama said that it occurred before he was born in 1961 (it actually occurred in 1965) and that it was the reason he was born.

Question 4: True or false? A small country like Iran, even if possessing nuclear weapons, poses no threat to the U.S.

Answer: False-Iran is one of the biggest terrorist states in the world and is currently responsible for most of the casualties to U.S. servicemen in Iraq. Obama says it is too tiny to pose any threat.

Question 5: The predominant language spoken in Afghanistan is:
a. Arabic
b. English
c. None of the above

Answer: c. None of the above. However, Mr Obama, who is chairman of the Senate Committee on European Affairs which includes oversight of Afghanistan, declares that we need to take some of our Arabic translators out of Iraq and put them in Afghanistan so that we might better help the troops there. They won't help if no one speaks Arabic.

Question 6: True or False. "Fallen heroes" refers to members of the audience at Barack Obama's Memorial Day speech.

Answer: False--but Obama said that he saw many of them in the audience that day. I'm sorry, but dead is dead.

Question 7: How many were killed in the tornadoes that hit Kansas in May 2007?
a.10,000
b. 12
c.6 billion

Answer: b.12--Mt Obama said that 10,000 died. I have never heard of tornadoes killing 10,000 people anywhere.

Question 8: When addressing people in Sioux Falls, SD you should say "Thank you...

a. Sioux Falls
b. Sioux City
c. Soup of the day

Answer: a. Sioux Falls--a politician should never address a town as being another town in another state (Obama said, "Thank you Sioux City" which of course is in Iowa).

If you got 1 of the questions right, you are smarter than Obama, and yet he is the one who will most likely be the next President of The United States and he does not even know basic U.S. geography or basic foreign affairs. Scary isn't it?????